Hvad laver vi ?

Vores dagligdag vil komme til at foregå i børnenes tempo.

 • Vi læser bøger
 • Tegner og maler
 • Høre musik og tumler på madrassen
 • Synger sange og lærer rim og remser
 • Laver puslespil
 • Leger med klodser, tog, biler og dukker
 • Går tur og er ude i naturen
 • På legepladsen
 • Vi tager i Hermans hule en gang om ugen, hvor vi møder andre børn og leger.
 • Ture på biblioteket
 • Ture i skoven
 • Ture i Sabro rideskole og kigger på heste.

Min kerneopgave som børnepasser er at give børnene omsorg og skabe en tryg hverdag, hvor de får mod på livet og mod på at udvikle sig. Når børnene føler sig trygge får de mere mod på livet og bedre forudsætninger for at trives og lære. Jeg er en omsorgsfuld og kærlig person, som tager mig god tid til det enkelte barn og skaber trygge rammer for barnet. For mig handler kerneopgaven også om at barnet trives og har det godt. Når barnet skal videre i børnehaven er mit mål er barnet har haft en dagplejetid fyldt med tryghed, omsorg, udfordringer og leg. Jeg ønsker at barnet har fået opbygget et godt selvværd og en tro på sig selv, så det er klar til at indtage den store børnehaveverden