Anbefalinger

Jens mor, Sára Wetterschneiderová

Vi har haft vores søn i Susannes private dagpleje, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Susanne er utrolig venlig og ved virkelig, hvad hun laver med børnene. Hun er meget fleksibel og villig til at tilpasse sig særlige behov eller ønsker, hvilket vi virkelig sætter pris på. Kommunikation med forældrene er en af hendes styrker, og hun er altid varm og imødekommende. Børnene elsker hende simpelthen. Vi kan varmt anbefale Susannes dagpleje og er meget glade for, at vores søn har haft mulighed for at være hos hende.

Dina´s forældre, Søren & Zahra Stahlhut

Vi var startet på en vuggestue, men fandt hurtigt ud af at det ikke var noget for vores datter, hvorefter vi skiftede til Susanne. Hun gav os ro i maven og vores datter fik en god opstart. Vi kunne mærke at Susanne havde styr på det hun lavede, så vi ikke skulle være bekymret. Vores datter er stadig meget glad for at komme hos Susanne, hvilket er dejligt at mærke som forældre. Så vi kan godt anbefale Susanne som dagpleje. Rigtig god dag ?Zahra

Ella´s forældre, Louise & Mads Bandholm Duelund

Vi kunne ikke være mere tilfreds med vores dagplejemor Susanne. Sanne har meget fokus på det individuelle barn men også på fællesskabet mellem bønnerne, og vi har blandt andet set en fantastisk sprogudvikling hos vores pige efter hun er startet. Det er næsten svært at få hende med hjem om eftermiddagen, da hun fuldt ud trives og har det bedre end vi kunne turde håbe på. Vi havde selvfølgelig vores forbehold omkring valget af privat dagpleje vs. kommunal, men dem tager vi til skamme. Vi har været heldige med Sanne, som vi har et fantastisk samarbejde med. De varmeste anbefalinger herfra.

Hilsen Louise & Mads

Lærkes forældre, Marie Kirkegaard og Troels Hahn

Vi vil gerne give vores største og varmeste anbefaling til Susanne. Lærke blev passet af Susanne fra hun var knap et år til hun skulle i børnehave. Det var nogle fantastiske år med tryghed, omsorg og en masse glæde.

Lærke har fået en super start på det sociale liv og har fra første dag trivedes hos Susanne. Susanne har en varm og kærlig tilgang til børnene og er samtidig tydelig i sine grænser. Hun skaber et roligt miljø, og den gode energi smitter af på børnene og vi hentede hver dag en meget glad pige.

Der er masser af tid og kærlighed til det enkelte barn, altid med øje for det enkelte barns personlighed og behov.

Lærke kommer tit hjem og fortæller om de gode lege de her leget, at de har hjulpet med at bage boller eller har været på en dejlig gåtur til en ny legeplads.

Vi sender vores varmeste anbefalinger til Susanne. De bedste hilsner fra Lærkes forældre, Marie Kirkegaard og Troels Hahn

Clarie´s forældre, Camilla og Jean-Claude

Vi har været meget glade for at få passet vores datter hos Susanne. Hun har altid været glad for og glædet sig til at komme hjem til Susanne og vi har altid følt os trygge som forældre. Vi synes at sparringen med Susanne har været rigtig god. Hun har altid været god til at komme med råd og hjælp ved diverse problematikker. Alt i alt har det været en god og tryg start for vores datter.